Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI

31 maart 2015

 Vakbeurs voor de complete facilitaire sector

Op woensdag 27 en donderdag 28 mei 2015 wordt de Facilitaire Vakbeurs RAI Amsterdam georganiseerd. Als etalage van de facilitaire sector kunnen ondernemers, facilitair managers, inkopers en andere facilitair verantwoordelijken hier kennis maken met een grote diversiteit aan leveranciers van facilitaire producten en diensten.

Complete vakbeurs

De diverse branches binnen de facilitaire sector vormen de bouwstenen van het bedrijfsleven. De Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI biedt ondernemers, (semi) overheden, onderwijs- en zorginstellingen een compleet overzicht van alle facilitaire producten en diensten waarmee zij hun organisatie optimaal kunnen laten opereren.

De wereld draait facilitair door!

Twee dagen interactie tussen standhouders, brancheverenigingen en bezoekers. De wereld draait facilitair door! Open Podium!

Op deze vakbeurs in de RAI, 27 en 28 mei, komen vraag en aanbod bij elkaar, hierin worden de exposanten en bezoekers op een leuke doeltreffende manier met elkaar in gesprek gebracht. Kennisoverdracht en facility beleving zijn belangrijke kernwoorden.

Actuele onderwerpen uit  de facilitaire  branche komen ‘op tafel’. Dit geheel zal door onze presentator in samenwerking met de standhouders, brancheverenigingen en bezoekers een positieve draai gaan geven in de sector. Een ieder kan en mag aanschuiven!

Heeft u zelf een interessant onderwerp te bespreken?
Laat het ons weten en schuif ook aan bij dit ronde tafelgesprek!

De vraag om verandering en vernieuwing start op de Facilitaire Vakbeurs in Amsterdam Rai.