Systeemplafonds

Elk plafond wordt in de loop van de tijd vuil en stoffig, een vuil plafond is dan ook niet representatief. Maar ook vanuit hygiënisch oogpunt kan veel stof en vuil problemen opleveren voor bijvoorbeeld mensen met ademhalingsmoeilijkheden en allergieën. In de loop der tijd hechten zich stofdeeltjes aan het plafond. Vaak valt het niet direct op, omdat er sprake is van egale vervuiling. Je ziet dit meestal pas als het plafond gereinigd is; dan valt het opeens weer op hoe vuil het plafond was. Een gezonde  behaaglijke werkomgeving begint dus met een schoon plafond.

Er zijn verschillende manieren om een systeemplafond te onderhouden en te reinigen. Ultra Cleaning Holland reinigt uw waterbestendige plafondplaten  grondig. Juist plafonds van metalen / aluminium die “nat” gereinigd kunnen worden, zijn uitermate geschikt om ultrasone behandelt te worden.

Bij het reiniging van systeemplafonds brengen we eerst alles zorgvuldig in kaart en brengen een offerte op maat uit. Na opdrachtverlening spreken we met u af wanneer we de opdracht gaan uitvoeren. Onze bedrijfsbus met daarin de ultrasonore reinigingsapparatuur komt na opdrachtverlening bij uw bedrijf te staan. De apparatuur wordt bij u op elektra en water aangesloten. Het systeemplafond wordt in overleg gedemonteerd en in de bedrijfsbus gereinigd en gedroogd, waarna het schoon en fris terug gehangen wordt.

De rasters worden ter plaatse gereinigd.