Lichtarmaturen

Ultra Cleaning Holland zorgt voor een optimaal lichtrendement wij maken uw reflectoren weer zuiver en indien gewenst vervangen wij gelijk uw oude lampen. Met de werkwijze, zoals wij die uitvoeren kan de lichtopbrengst tot 20% worden verhoogd. Reiniging van lichtarmaturen levert dus meer licht hetgeen bevorderlijk is voor de werkomgeving. Klik hier om meer te lezen over de visuele en biologische effecten van een goede werkverlichting en het belang van een goed lichtplan.

Door vervuiling en stof op de roosters en reflectoren vermindert in de loop der jaren de lichtopbrengst. Dit kan in vele gevallen een aanzienlijke vermindering van lichtopbrengst zijn.

Bij de reiniging van verlichtingsarmaturen brengen we eerst alle te reinigen armaturen zorgvuldig in kaart en brengen een offerte op maat uit. Na opdrachtverlening spreken we met u af wanneer we de opdracht gaan uitvoeren. Onze bedrijfsbus met daarin de ultrasonore reinigingsapparatuur komt na opdrachtverlening bij uw bedrijf te staan. De apparatuur wordt bij u op elektra en water aangesloten. De roosters en de reflectoren worden gedemonteerd en in de bedrijfsbus gereinigd en gedroogd, waarna het schoon en fris terug gehangen wordt.

Groepsremplace

Het is mogelijk om tijdens het reiniging´s proces van de verlichtingsarmaturen een groeps remplace uit te laten voeren. Groepsremplace is een van de vele vormen van verlichtingsonderhoud en betekent preventief onderhoud aan uw bestaande verlichting door het groepsgewijs vervangen van lichtbronnen binnen uw bedrijf. Het planmatig vervangen van verlichting bespaart energiekosten, vergroot de lichtopbrengst en maakt het onderhoudsproces beheersbaar.

Lampen geven afhankelijk van het type ontsteking zo´n 20 tot 30 % minder licht naarmate ze ouder worden, denk aan 5 tot 7 % per jaar. U kunt dit ook lezen als, dat u na 3 jaar wel voor 100 % stroom betaald maar u 30 % minder licht krijgt.

De nieuwe lichtbronnen kunnen door de klant zelf of door ons aangeleverd worden. Door onze grootschalige inkoopvolume leveren wij  topkwaliteit PHILIPS, OSRAM, SYLVANIA lampen tegen zeer scherpe prijzen.

De oude lichtbronnen worden door Ultra Cleaning Holland  op een milieuvriendelijke manier afgevoerd en gerecycled.