Gordijnen & Vitrage

Gordijnen & vitrages brengen warmte, sfeer en kleur in uw kantoor. Ook de akoestiek in een kantoor wordt sterk verbeterd, ze geven uw kantoor een rijke uitstraling.

Gordijnen & vitrage zijn gevoelig voor stof, vuil en bacteriën, In de loop der tijd gaat er veel stof in zitten. Stoffige gordijnen & vitrage slijten sneller en zien er in de loop der tijd verkleurd, smoezelig en vies uit.

Het is daarom belangrijk gordijnen & vitrages regelmatig te reinigen, ook vanuit hygiënisch oogpunt is dit heel belangrijk. Dit vergt onderhoud, met andere woorden ze dienen regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd te worden.

Werkwijze

Bij het reinigen van gordijnen & vitrage brengen we alles per soort en maten van het object in kaart en brengen een offerte op maat uit. Na opdrachtverlening spreken we met u af wanneer we de opdracht gaan uitvoeren. Onze bedrijfsbus ingericht als wasserij komt na opdrachtverlening bij uw bedrijf te staan. De apparatuur wordt bij u op elektra en water aangesloten. De gordijnen en of vitrage worden verwijderd, in de bedrijfsbus gereinigd en gedroogd, waarna het schoon en fris terug gehangen wordt.

Brandvertragend maken van Gordijnen & Vitrage

Ook bieden we de mogelijkheid om uw gordijnen & vitrage meteen brandvertragend te behandelen. Dankzij een officieel certificaat kunt u de veiligheid van uw personeel en klanten garanderen. In vele gebouwen, zoals partycentra, horecapanden, theaters, bioscopen, bejaardenhuizen, ziekenhuizen en scholen is het brandvertragend impregneren van gordijnen & vitrage verplicht.

Wij zijn specialist in het reinigen van gordijnen & vitrage, uw gordijnen & vitrage zijn bij ons in goede handen.