Wie zijn wij!

Ultra Cleaning Holland is een reinigingsbedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in het reinigen van raambekleding, gordijnen & vitrage, systeemplafonds, ventilatieroosters & luchtfilters, lichtarmaturen.

Ultra Cleaning Holland is ontstaan doordat raambekleding zelden of nooit onderdeel uitmaakt van een professioneel schoonmaakprogramma. Ze zijn vaak vervuild, stoffig en vies. Meestal worden ze niet zoals andere onderdelen en elementen van het interieur volgens vastgestelde frequenties gereinigd.

De bedrijven die gebruik maken van onze diensten zijn zowel kleine bedrijven als grote multinationals. Deze bedrijven liggen verspreid door het gehele land. Daarnaast werken wij veel in onderaanneming voor schoonmaakbedrijven. Wij verzorgen onze diensten in kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen, openbare gebouwen, vliegvelden en hotels.

Door onze motivatie, betrokkenheid, directe benadering, korte communicatielijnen en optimale service staan wij garant voor een kwalitatief hoogstaand product, tegen een zeer scherpe prijs.