Vakbeurs facilitair 2019

25 november 2018

Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

Breed vakgebied
Met facilitair en gebouwbeheer richten wij ons op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

Kennisoverdracht
Wilt u graag uw kennis delen? Naast een stand op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, kunt u ook uw kennis delen, door een lezing te geven tijdens een van de symposia op de beursvloer. Tevens kunt u meestrijden voor de FGNoviteitenprijs 2019, welke door onze jury op de beursvloer wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product of dienst uit de sector.

Geinteresseerd in de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een informatiepakket aan en mis onze 21ste editie niet.